Bygga och bo

Huvudnyheter

Logotyp turista i Töreboda

Hämta blanketter för din ansökan via e-tjänst Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Via vår e-tjänst hittar du dom blanketterna som behövs för att söka bygglov eller göra en bygganmälan. Här hittar du dessutom all information du behöver i byggprocessen.

Logotyp turista i Töreboda

Översiktsplan Töreboda 2030

Arbetet med en ny översiktsplan, Töreboda 2030 - pågår.Översiktsplaner handlar om frågor som var vi ska bygga, var nya vägar ska dras fram, var och hur vi ska skydda och utveckla intressanta områden, var vi behöver reservområden för framtiden och hur stads- och landsbygden på lång sikt ska utvecklas

Hitta snabbt

Andra nyheter

  • Nu kan du som privatperson få din VA-faktura via Kivra

    Från och med den 30 november kommer VA-fakturan att skickas ut via Kivra. Om man inte har en deras digitala brevlåda kommer fakturan att skickas ut till dig som den gjort tidigare.
  • Gemensam utvecklingsplan för Töreshov och Moskogen

    Töreboda kommun arbetar ständigt för att vara en attraktiv plats att bo och verka på. Vi satsar inför kommande etableringar och vill skapa en attraktiv plats för våra invånare och företagare. En del av arbetet är att förverkliga den nya utveckling...
  • Världstoalettdagen 19 november

    Den 19 november är det världstoalettdagen, vilket är en officiell FN-dag i syfte att uppmärksamma vikten av sanitet och toaletter. Här i Sverige ligger fokus på att spola rätt. Bara kiss, bajs och toalettpapper hör hemma i toaletten.