Villatomter

Lerlyckan nytt bostadsområde vid Göta kanal i Töreboda.

Töreboda kommun har ett brett utbud av småhustomter till salu i

  • Töreboda.
  • Älgarås.
  • Slätte.
  • Moholm.
  • Lagerfors.

Småhustomter många med unik kanalutsikt

Mest populärt för närvarande är tomterna vid kanalen i Töreboda. Det är gång- eller cykelavstånd till det mesta, som exempelvis centrum, attraktiva naturområden och tempererade bassänger. Även skolor och förskolor finns i närheten. Det handlar inte bara om ett vattennära boende. De tomter som nu finns är så stora att det även finns utrymme för individuell utformning av husen i stor utsträckning.

För att bygga krävs bygglov och det är Miljö- och Byggnadsförvaltningen som tillhandahåller blanketter och behandlar bygglovsansökningar, se under rubriken: Bygga ändra och riva i menyn.

Planerar för nytt bostadsområde

Lerlyckans första nio tomter är till salu och gåt nu att boka via Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad som hanterar försäljningen av alla tomter i Töreboda kommun.

Företagstomter

Töreboda kommun har mark för företagsetableringar i mycket bra lägen. Unika vackra lägen utmed Göta kanal och Västra stambanan mellan Göteborg och Stockholm.
På en dryg timme med tåget är man i Göteborg och till Stockholm tar det cirka två timmar.

I Rotkilen Företagspark finns byggklara företagstomter, se karta Rotkilen Företagspark.

Publicerad: 15 december 2023 Uppdaterad: 21 maj 2024

Kontakt

Projektledare samhällsbyggnad0506-180 90samhallsbyggnad@toreboda.se
Lediga småhustomterFastighetsmäklare, Länsförsäkringar, FastighetsförmedlingAngelica Mogren0727-00 24 25Angelica.Mogren@lansfast.se

Relaterad information