Töreboda kommun som arbetsgivare

Töreboda ligger vid Göta kanal, mitt emellan Vänern och Vättern och har drygt 9 000 invånare. Vi har bra boendemiljö, fina fritids-anläggningar, närhet till bland annat Tivedens nationalpark och ett mycket aktivt föreningsliv för alla åldrar. Våra naturreservat, Vänerns vatten, ån Tidan och Göta kanal lockar till ett aktivt liv med fiske, paddling, cykling, vandring och sköna utflykter.

Kommunen har goda kommunikationer till bland annat högskolor, Stockholm och Göteborg. Näringslivet är väl differentierat med flera ledande företag inom sina områden.

Vi är glada över att du valt att titta närmare på vad just Töreboda kommun har att erbjuda. Töreboda är en attraktiv kommun med ett underbart läge vid Göta kanal och naturen in på knutarna. Här har du möjlighet att kombinera jobb, familj och ett rikt friluftsliv.

Kontaktcenter en InfoPoint

På kontaktcenter kan du få information och broschyrer om Töreboda kommun som bostadsort. Vi lotsar dig rätt med dina specifika frågor om till exempel tomtkö, barnomsorg, skola, föreningsliv och mycket annat. På kontaktcenter i kommunhuset finns också turistinformation. Det finns många möjligheter att hitta en bostad som passar just dig i Töreboda kommun.

Besöksadress

Töreboda kommun
Drottninggatan 4
545 30 Töreboda

Öppettider

Måndag–fredag 10.00–15.00.
Lunchstängt 12.00–13.00.

Avvikande öppettider

Under perioden 20 maj – 14 juni 2024 kommer kontaktcenter i kommunhuset att ha avvikande öppettider och är öppet helgfri måndag – fredag klockan 10.00-12.00.

Publicerad: 05 januari 2024 Uppdaterad: 21 maj 2024

Kontakt