Praktikant eller student

I kommunal verksamhet finns oändliga möjligheter för dig som snart ska ut i arbetslivet och önskar arbetslivserfarenhet.

För dig som studerande kan vi erbjuda många olika alternativ, du kan till exempel göra din praktik eller din verksamhetsförlagda utbildning i någon av våra verksamheter eller arbeta extra när det passar dig. Vi tar också gärna emot studenter som skriver examensjobb i våra verksamheter.

Jobba extra – när det passar dig

Om du är intresserad av att arbeta extra parallellt med dina studier finns det olika alternativ. Inom vår LSS-verksamhet, i förskola, fritidshem, grundskola eller inom vård och omsorg kan vi erbjuda en timanställning där du arbetar när det passar dig, på kvällar, helger eller på föreläsningsfria dagar. I vårt bokningssystem meddelar du när du är tillgänglig för arbete.

Stor chans att få anställning efter studierna

Ganska snart är dina studier klara och du är redo för arbetslivet. Om du har arbetat extra hos oss under studietiden är chansen till att bli anställd stor. På sidan lediga jobb i Töreboda kommun hittar du aktuella tjänster men du kan även anmäla ditt intresse för timanställning till Töreboda kommuns Bemanningsenhet.

Sommarjobb

Självklart kan du även arbeta heltid i våra verksamheter under ditt sommarlov. Vi har tjänster inom ett flertal olika verksamheter även sommartid.

Publicerad: 05 januari 2024 Uppdaterad: 21 maj 2024

Kontakt

Område omsorg

Område utbildning

Område teknik och samhällsbyggnad

Område ledning

Område rehab och hälsa

HR-konsultAnnica Magnusson Kindahl0501-75 44annica.magnusson-kindahl@mariestad.se