Lediga tomter och boendeprojekt

Lerlyckan nytt bostadsområde vid Göta kanal i Töreboda.

Töreboda kommun har ett brett utbud av småhustomter till salu i:

  • Töreboda.
  • Älgarås.
  • Slätte.
  • Moholm.
  • Lagerfors.

Småhustomter många med unik kanalutsikt

Mest populärt för närvarande är tomterna vid kanalen i Töreboda. Det är gång- eller cykelavstånd till det mesta, som exempelvis centrum, attraktiva naturområden och tempererade bassänger. Även skolor och förskolor finns i närheten. Det handlar inte bara om ett vattennära boende. De tomter som nu finns är så stora att det även finns utrymme för individuell utformning av husen i stor utsträckning.

För att bygga krävs bygglov och det är Miljö- och Byggnadsförvaltningen som tillhandahåller blanketter och behandlar bygglovsansökningar.

Planerar för nytt bostadsområde

Lerlyckans första nio tomter är till salu och gåt nu att boka via Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad som hanterar försäljningen av alla tomter i Töreboda kommun.

Företagstomter

Töreboda kommun har mark för företagsetableringar i mycket bra lägen. Unika vackra lägen utmed Göta kanal och Västra stambanan mellan Göteborg och Stockholm. På en dryg timme med tåget når man Göteborg och till Stockholm tar det cirka två timmar.

I Rotkilen Företagspark finns byggklara företagstomter.

Publicerad: 15 december 2023 Uppdaterad: 21 maj 2024

Kontakt

ProjektledareJohan Bengtsson0506-180 90johan.a.bengtsson@toreboda.se
Lediga småhustomterFastighetsmäklare, Länsförsäkringar, FastighetsförmedlingAngelica Mogren0727-00 24 25Angelica.Mogren@lansfast.se
Projektledare samhällsbyggnad0506-180 90samhallsbyggnad@toreboda.se

Relaterad information