Familjerådgivning

Familjerådgivning är samtalshjälp för vuxna, par, familjer och ensamstående med relationsproblem. Samtal hos familjerådgivare kan hjälpa personer att bearbeta relationsproblem, skapa möjligheter för par att bättre lyssna på och prata med varandra eller hjälpa personer bättre att förstå och acceptera sig själva och andra. Familjerådgivning är frivilligt och bygger på dina eller era behov. Vi har en särskilt sträng sekretess och du kan vara anonym.

Du vänder dig till Familjerådgivningen i Skövde för få mer information och för att boka tid. Du kan även boka tid via vår e-bokningstjänst via hemsidan.

Vem kan söka hjälp hos familjerådgivningen?

Vi finns till för vuxna: par, ensamstående, familjer eller släkt som vill förbättra sina relationer. Du har rätt att vara anonym när du söker hjälp hos oss.

Avgift för familjerådgivning

Ett besök till familjerådgivningen kostar 300 kronor om man kommer två eller flera, kommer man ensam kostar besöket 200 kr. Besöket är upp till en och en halvtimme. Betalning kan göras kontant eller med swish, det går inte betala med kort. Vi har möjlighet att erbjuda gratis hjälp vid behov.

Publicerad: 08 december 2023 Uppdaterad: 13 maj 2024

Besöksadress

Staketgatan 14 Skövde

Telefontid

Måndag, onsdag, fredag
10.15–11.45

Kontakt

Familjerådgivningen 0500- 49 87 04

Relaterad information