Lediga jobb i Töreboda kommun

På den här sidan hittar du de lediga jobb som finns att söka hos oss. På dessa sidor hittar du även sommarjobb och vikariat och information om allt du behöver veta om du är intresserad av att söka den typen av tjänster.

Töreboda kommun som arbetsgivare med sina cirka 850 medarbetare. Hos oss jobbar sjuksköterskor, undersköterskor, lärare, vaktmästare, It-tekniker, ekonomer och många fler. Vi har många meningsfulla jobb med stora karriärmöjligheter inom kommunen.

Töreboda kommun har en bemanningsenhet som du kan anmäla dig till. Mer information finns under sidan Anmäl dig som vikarie.

Anmäl dig som vikarie i Töreboda kommuns bemanningsenhet

Töreboda kommun har en bemanningsenhet som administreras av tre samordnare. Samordnaren har hand om timvikarier och all rekrytering till arbetsställen med tim- och semestervikarier. Bemanningsenheten består av tillsvidareanställda undersköterskor, barnskötare och kockar som bemannar korta sjuk- och semestervikariat. Långtidspoolen består av tillsvidareanställd personal som tillsätter längre vikariat.

Vårt mål med Bemanningsenheten är att ha en hög kompetens för förvaltningens vikariebehov. Detta genom:

 • Bra bemötande.
 • Bra kunskap.
 • Flexibilitet och anpassningsbarhet.
 • Lyhördhet och följsamhet.

Du som vill arbeta med människor och är intresserad av ett viktigt, omväxlande och roligt jobb är välkommen att söka till oss.
En timanställning i Töreboda kommun ger dig värdefull arbetslivserfarenhet och kan vara starten på en yrkesbana inom vård och omsorg. Ett jobb hos oss innebär att du möter personer som är i behov av din hjälp, ditt stöd och ditt engagemang. Hos oss är du viktig och gör skillnad varje dag! Dina arbetstider kan variera mellan dag, kväll, helg och natt.

Kvalifikationer:

 • Är över 18 år.
 • Är intresserad av att hjälpa andra människor.
 • Är social och ansvarstagande.
 • Kan arbeta både i grupp och självständigt.
 • Ha god fysisk förmåga.
 • Ha goda kunskaper i att både prata och skriva svenska, visa intyg på avslutade kurser i SFI.
 • Ha grundläggande datorvana.
 • Ser människors lika värde trots olikheter.
 • Kan och vill cykla.

Relevant utbildning och erfarenhet av liknande arbete är självklart meriterande, men vi ser främst till dina personliga egenskaper. Registrera dig och skicka in en digital ansökan. Bifoga gärna betyg o intyg som du vill åberopa.

Relevant utbildning och erfarenhet av liknande arbete är självklart meriterande, men vi ser främst till dina personliga egenskaper. Registrera dig och skicka in en digital ansökan. Bifoga gärna betyg o intyg som du vill åberopa.

För att arbeta inom hela Töreboda kommuns verksamheter krävs att du uppvisar ett utdrag ur belastningsregistret. Du beställer utdraget på Polisens webbplats (blankett nr 442.5,442,9). Det brukar ta ett par veckor innan du får utdraget. Detta lämnar du till rekryterande samordnare när du blir kontaktad.

Så hanteras din ansökan

Vi tar emot och sparar din ansökan och hör av oss om eller när det finns möjlighet för arbete. Vi har tyvärr ingen möjlighet att besvarar din ansökan eller sända tillbaka intresseanmälningar i de fall vi inte kan erbjuda arbete.

Välkommen med din ansökan!

Publicerad: 05 januari 2024 Uppdaterad: 21 maj 2024

Kontakt

SamordnareLena Thorstensson0506-182 81lena.thorstensson@toreboda.se