Starta och driva företag

NyföretagarCentrum Skaraborg

Töreboda kommun ser nystartandet av företag som en prioriterad fråga.
Från och med år 2008 finns NyföretagarCentrum Skaraborg etablerat i Töreboda. Nyföretagarcentrum ger dig konkret hjälp med rådgivning, utvecklar din affärsidé, analyserar marknaden, upprättar en affärsplan med mera.

Verksamt.se

Verksamt.se är framtidens företagarsajt för samlad information och service från myndigheter till företag. Den innehåller information från Företagarguiden, verktyg och e-tjänster som underlättar för dig som driver eller vill starta företag.

Skatteverket

För dig som skall starta eller har startat företag anordnar Skatteverket flera gånger om året informationsträffar.Almi Väst AB

ALMIs uppdrag är att främja utvecklingen av konkurrenskraftiga små och medelstora företag samt stimulera nyföretagandet i syfte att skapa tillväxt och förnyelse i svenskt näringsliv. Verksamheten täcker hela processen från idé till lönsamt företag.

Connect Väst

En organisation som kan hjälpa till vid företagets utveckling. Beroende på av vilket skede du är i så har de olika verktyg så som språngbräda och mentorskap.

Drivhuset

Drivhuset Skaraborg hjälper studenter runt om i Skaraborg att förverkliga sina idéer genom företagande eller andra former av företagsamhet.

På Drivhuset får du möjlighet att träffa andra som är i samma situation och du har nära kontakt med Drivhusets personal. Genom att driva din idé hos oss på Drivhuset får du även tillgång till kontorsmiljöerna på alla andra orter där Drivhuset finns. Snabbt kan du bygga ett stort nätverk med både entreprenörer och andra aktörer som är knutna till miljön. Kontakta ditt lokala Drivhus för att få mer information om hur möjligheterna ser ut där du bor.         

Drivhuset Skaraborg har sedan starten 2009 hjälpt studenter runt om i regionen förverkliga sina idéer genom företagande eller andra former av företagsamhet.         

Sidan senast uppdaterad: