Företag och tillväxt

Huvudnyheter

Bilden visar nycklar

Lediga lokaler och mark

I Töreboda kommun finns det cirka 150 000 kvm byggklar mark för etablering med bra läge. Marken lämpar sig väl för tillverkningsindustri eller liknande verksamhet. Vi samarbetar med lokala fastighetsägare för att alltid ha bra alternativ till kunder som söker lokaler att hyra eller fastigheter att köpa.

Foto som visar dator, penna och block. Text på blocket: Rekrytera

Rekryteringsguide för företagare i Töreboda Länk till annan webbplats.

Rekryteringsguiden är en kostnadsfri digital tjänst från Arbetsförmedlingen som hjälper företag att hitta nya medarbetare i Töreboda.

Guiden gör det enkelt att direkt hitta personer med rätt kompetens.

Hitta snabbt

Andra nyheter

  • Töreboda kommun söker ny arrendator till bowlinghall

    Töreboda kommun öppnar upp för en spännande möjlighet för dig som brinner för bowling och värdskap. Nu söker vi en engagerad arrendator till vår bowlinghall, belägen i källaren på Centralskolan mitt i centrala Töreboda. Med fyra bowlingbanor och e...
  • Framtidsmöte med företagare i Töreboda kommun

    Under torsdagen den 7 december samlades företagare från Töreboda kommun för ett gemensamt informations- och dialogmöte. Mötet syftade till att diskutera framtidens utmaningar och möjligheter.
  • Tomt med renoveringspotential till salu i Töreboda kommun

    Töreboda kommun meddelar nu att en fastighetstomt på cirka 830 m2, Järneberg 6:1, belägen längs Haddebodavägen, är tillgänglig för köp. Fastigheten inkluderar en förrådsbyggnad i behov av renovering och erbjuder en spännande möjlighet för potentie...