Sommarens stora metartävling för barn i Töreboda kommun – fånga den längsta fisken och vinn fina priser!

Är du mellan 6 och 16 år och älskar att fiska? Då är det dags att anmäla dig till sommarens spännande metartävling i Töreboda kommun! Tävlingen pågår hela sommaren fram till den 15 augusti, och här har du chansen att vinna fantastiska priser.

Kom och delta i sommarens stora metartävling i Töreboda kommun! För alla barn mellan 6 och 16 år arrangeras en tävling där det gäller att fånga den längsta fisken. Tävlingen pågår fram till den 15 augusti och du får låna ett metspö så långt lagret räcker.

En hand håller i en abborre och vatten i bakgrunden.

Delta i tävlingen

För att delta, ta en bild på din fångade fisk bredvid ett måttband eller tumstock så att vi kan mäta längden. Spara bilderna och visa dem för oss vid tävlingens slut för att ha chansen att vinna fina priser. Du kan också skicka in din bild tillsammans med ditt namn och telefonnummer till ”Familjecentralen Spindeln” via Messenger på Facebook eller till e-post: sofia.hovbjer@toreboda.se.

Tänk på att det bara är fritt fiske i kanalen mellan Törebodas bro och Gastorpbron. På andra ställen behövs fiskekort eller tillstånd av de som äger fiskerätten. Det är målsman som ansvarar för att fisket går rätt till och hur man tar hand om fisken man fått upp.

Låna ett metspö

Kom och hämta ditt metspö vid scenen i Gästhamnen:

  • Måndag den 17 juni mellan klockan 16.00–17.00.
  • Måndag den 24 juni mellan klockan 16.00–17.00.

Den stora finalen äger rum torsdagen den 15 augusti bakom Krubb i Töreboda. Vi ordnar en extra metartävling mellan klockan 14.00 och 16.30 där du kan delta. Vi kommer att finnas på plats i Töreboda gästhamn för att ta emot bilder och dela ut priser. Dagen avslutas klockan 16.30 med en prisutdelning på scenen i Töreboda gästhamn, både för sommarens tävling och för eftermiddagens extra tävling.

Metartävlingen är ett samarbete mellan Törebodas Röda Kors-krets och Töreboda kommun. Missa inte chansen att vara med i sommarens roligaste fiskeäventyr – vi ser fram emot att se dina fångster!

Publicerad: 12 juni 2024 Uppdaterad: 13 juni 2024

Kontakt