Töreboda kommun söker sommarvikarier 2024

Vill du ha ett meningsfullt och viktigt jobb där du möter många härliga människor? Då ska du söka sommarjobb i vår breda verksamhet. Vi behöver anställa många semestervikarier.

Hos oss har du varierande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter. Du har även stor möjlighet till fortsatt arbete.

Vi har många olika arbetsplatser inom Vård och Omsorg som hemvård, särskilda boende för äldre, Inom LSS som gruppbostad, korttids fritids och personlig assistans.

Tjänstgöring avser både dag, kväll och natt.

Anställningsvillkor: semestervikariat

Sommarbonus

Du som sommarjobbar hos oss 2024 i minst 8 veckor, ersätts med en bonus på 6000 kr och om du som har jobbat tidigare somrar hos oss så höjs bonusen med 1000 kr.

Kvalifikationer:

  • Har du vårdutbildning/erfarenhet är det givetvis bra, men du är välkommen att söka även om du inte har vårdutbildning.
  • Arbetet kräver att du klarar självständigt arbete och är trygg i dig själv.
  • Du är flexibel, ansvarstagande och har ett positivt förhållningssätt.
  • Du har ett intresse av att arbeta med personer med särskilt stödbehov och vill inspirera till en meningsfull vardag.
  • Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
  • Du som söker behärskar det svenska språket i tal och skrift då du ska kunna kommunicera med medborgare och kollegor samt kunna skriva och läsa anteckningar i det dagliga arbetet.
  • Inom hemtjänsten tar vi oss till våra medborgare genom att köra bil eller cykla. Det innebär att du ofta måste antingen ha B-körkort eller kunna cykla.

Övrigt:

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Körkort krävs i tjänsten för flera av arbetsställena. För andra arbetsställen är körkort meriterande.

Töreboda kommun Idag finns drygt 860 anställda i

Töreboda Kommun

Idag finns drygt 860 anställda i Töreboda Kommun. Hos oss jobbar sjuksköterskor, undersköterskor, stödassistenter, lärare, vaktmästare, It-tekniker, ekonomer och många fler. Vi har många meningsfulla jobb med stora karriärmöjligheter inom kommunen.

Närheten till Västra stambanan innebär snabba förbindelser till Stockholm och Göteborg. Dessutom når du bekvämt Skövde, restiden är 18 till 20 minuter med tåg.

Varmt välkommen att arbeta hos oss i Töreboda kommun.

Ansök redan idag!

Skicka din ansökan Länk till annan webbplats.

Sidan senast uppdaterad: