Välkommen till Hembageriet - Mötesplatsen för seniorer i Töreboda

Fyra äldre män sitter runt ett bord och spelar schack

Har du längtat efter en mysig plats där du kan njuta av gemenskap och trevligt sällskap? Då är Hembageriet den perfekta mötesplatsen för dig som är 65 år eller äldre! Välkomna till Hembageriet beläget på Norra Torggatan 5 i Töreboda.

Mötesplatsen är särskilt utformat för dig som är 65 år eller äldre och vill träffa likasinnade för en stunds samvaro i en trivsam miljö. Här behöver du inte anmäla dig i förväg, det är bara att komma förbi, ta en kopp kaffe eller te och slå dig ner för att 'tjöta' med andra seniorer. Det är en perfekt plats att knyta nya vänskapsband och kanske hitta någon att gå på promenader med, luncha tillsammans, spela eller sällskapa i andra aktiviteter.

En av de bästa sakerna med möjligheten att mötas är att fikautbudet är både gott och varierat. Vi vill erbjuda en trevlig möjlighet till alla som önskar en avkopplande stund tillsammans med andra. Vi tror på att skapa en varm och välkomnande atmosfär där du kan känna dig som hemma.

Hembageriet har följande öppettider särskilt för seniorer:

  • Tisdag klockan 14.00–16.00.
  • Torsdag klockan 14.00–16.00.

Under dessa tider erbjuder Hembageriet seniorrabatt.

Vi ser fram emot ditt besök, där du kan uppleva en stunds gemenskap och samvaro i en mysig och avslappnad miljö. Ta gärna med dig en vän eller kom ensam och träffa nya framtida vänner på plats. Vår personal finns alltid här för att göra ditt besök så trevligt som möjligt.

Kom och delta för att uppleva en härlig gemenskap tillsammans med andra seniorer i Töreboda. Vi ser fram emot att träffa dig!

Sidan senast uppdaterad: