Välkommen till Café Knytpunkten - Mötesplatsen för seniorer i Töreboda

Fyra äldre män sitter runt ett bord och spelar schack

Har du längtat efter en mysig plats där du kan njuta av gemenskap och trevligt sällskap? Då är Café Knytpunkten den perfekta mötesplatsen för dig som är 65 år eller äldre! Välkomna till vårt café beläget i Stationshuset på Järnvägsgatan 2 i Töreboda.

Café Knytpunkten är särskilt utformat för dig som är 65 år eller äldre och vill träffa likasinnade för en stunds samvaro i en trivsam miljö. Här behöver du inte anmäla dig i förväg, det är bara att komma förbi, ta en kopp kaffe eller te och slå dig ner för att 'tjöta' med andra seniorer. Det är en perfekt plats att knyta nya vänskapsband och kanske hitta någon att gå på promenader med, luncha tillsammans, spela eller sällskapa i andra aktiviteter.

En av de bästa sakerna med Café Knytpunkten är att fikautbudet är både gott och prisvärt. Vi vill erbjuda en trevlig möjlighet till alla som önskar en avkopplande stund tillsammans med andra. Vi tror på att skapa en varm och välkomnande atmosfär där du kan känna dig som hemma.

Café Knytpunkten har följande öppettider särskilt för seniorer:

  • Ojämna veckor har caféet öppet på måndagar och onsdagar mellan klockan 14.00-16.00.
  • Under jämna veckor har caféet öppet på tisdagar och torsdagar, också mellan klockan 14.00-16.00.

Vi ser fram emot ditt besök på Café Knytpunkten, där du kan uppleva en stunds gemenskap och samvaro i en mysig och avslappnad miljö. Ta gärna med dig en vän eller kom ensam och träffa nya framtida vänner på plats. Vår personal finns alltid här för att göra ditt besök så trevligt som möjligt.

För mer information och frågor är du välkommen att kontakta oss på:

Café Knytpunkten
Järnvägsgatan 2
545 31 Töreboda
Telefon: 076-204 39 67

Kom och besök Café Knytpunkten och upplev en härlig gemenskap tillsammans med andra seniorer i Töreboda. Vi ser fram emot att träffa dig!

Sidan senast uppdaterad: