Töreboda kommun Till startsidan Töreboda kommun
Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Bibliotekskatalogen och Mina lån

I bibliotekets katalog kan du söka efter böcker och logga in på ditt konto. Som inloggad kan du se dina pågående lån, reservationer och avgifter. Du kan även göra reservationer och låna om böcker. För att logga in i katalogen behöver du ett lånekort och en PIN-kod.

Bibliotek Mellansjö

Töreboda bibliotek har en gemensam katalog inom vårt bibliotekssamarbete Bibliotek Mellansjö. Vi har ett gemensamt bibliotekssystem som gör att samma lånekort fungerar i alla kommunerna. Du kan även lämna tillbaka böcker på vilket bibliotek som helst i samarbetet. Biblioteken som ingår är Gullspång, Hjo, Karlsborg, Mariestad, Skövde, Tibro, Tidaholm och Töreboda.

PIN-kod

För att kunna logga in och hantera dina lån och reservera i bibliotekskatalogen, behöver du ett lånekort och en PIN-kod. Du måste själv komma till biblioteket för att få din PIN-kod. Kom ihåg att ta med din legitimation.

Reservationsmeddelanden och förvarningar

Du kan få meddelande från biblioteket via e-post eller SMS. Uppge din e-postadress och/eller ditt mobilnummer så får du snabbt besked om reserverade böcker som kommit in. Du får också ett meddelande några dagar innan böckerna ska lämnas tillbaka. Då hinner du lämna tillbaka i tid eller låna om. Du kan också få reservationsmeddelande med vanlig post.

Låneregler och avgifter

Lånetiden för en bok är vanligtvis fyra veckor. Du hittar våra låneregler och aktuella avgifter i dokumentet "Låneregler" som ligger under Relaterad information.

Sidan senast uppdaterad: 2020-02-13

Relaterad information

Kontakt

Telefon: 0506-182 64
E-post: Töreboda bibliotek

Besöksadress

Töreboda kommunbibliotek
Kungsgatan 24
545 30 Töreboda

Postadress

Töreboda kommunbibliotek
Box 83
545 22 Töreboda

Ansvarig nämnd

Kommunstyrelsen

Länkar

Bibliotekskataloglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Dokument

LånereglerPDF