Firar 25 år i kommunens tjänst

Bakre raden: Leif Carlsson skolchef, Christofer Olsson IT chef, Michael Nordin kommunchef, Karl Fägerlind, Maria Johansson, Pernilla Adolfsson, Annelie Grönlind, Yvonne Skagerstam, Helen Eriksson, Lars-Göran Asp, Jonas Hvass, Linn Brandström kommunstyrelsens ordförande. Nedre raden: Ann-Christine Hermansson LSS och arbetsmarknadschef, Tord Gustafsson, Carina Gustafsson, Lillemor Arvidsson, Mikael Pettersson.

Den 7 december uppmärksammande kommunledningen de personer som varit anställda i kommunen i 25 år med middag och gåva. Under kvällen höll kommunchef Michael Nordin tal och det serverades en trerätters middag på Restaurang & Pensionat Prästgården.

Utöver de som varit anställda i 25 år medverkande kommunstyrelsens ordförande, kommunchef och berörda verksamhetschefer.

Jag vill tacka er för den fantastiska lojalitet ni visat Töreboda kommun och alla insatser ni gjort för oss under dessa 25 år. Under dessa år har ni samlat på er erfarenhet och kompetens som är viktig för oss i Töreboda kommun. Det är lite unikt med så långa arbetstider och framförallt om man ser på dagens arbetsmarknad säger kommunchef Michael Nordin.