Du som bor i Älgarås är viktig

Den 18 oktober bjuder Töreboda kommun in till dialog om utveckling av Älgarås. Vi ses på Näckrosens förskola från kl. 18.00 till kl. 20.00. Varmt välkommen!

Dialog för utveckling av Älgarås

Vi som arbetar i Töreboda kommun vill gärna utveckla dialogen och stärka invånarnas inflytande i kommunen. Vår viktigaste resurs som samhälle och kommun är du som invånare. Just nu jobbar kommunen med en utvecklingsplan för Älgarås. Vi vill skapa förutsättningar för dig som kommuninvånare att vara delaktig i utvecklingen av Älgarås och landsbygden runt tätorten. Därför vill vi träffa dig!

Den 18 oktober finns vi på plats på förskolan Näckrosen i Älgarås mellan 18:00-20.00 för att mötas och diskutera. Vi som finns på plats är politiker och tjänstemän inom utvecklingsenheten. Vårt mål är att fånga upp viktiga frågeställningar och skapa förutsättningar för ett framtida gemensamt engagemang. Framför allt vill vi dra nytta av intresset, viljan och stoltheten som finns i Älgarås. Vi bjuder på fika.

Enkät om Älgarås

Från den 18 oktober och två veckor framåt kommer det att var möjligt att besvara en enkät om Älgarås och hur vi tillsammans kan utveckla samhället. Vissa saker kan kommunen ordna och annat måste de som bor i Älgarås engagera sig i tillsammans. Länken till enkäten kommer att publiceras här på kommunens hemsida. Om du hellre vill svara på enkäten i ”pappersform” så kontaktar du Töreboda kommun, Kontaktcenter, på telefon 0506-180 01 så skickar vi hem enkäten till dig. Din medverkan är viktig.
Enkät om Älgarås Länk till annan webbplats.