Har du den kompetens vi behöver?

Foto som visar omsorgspersonal en man och en kvinna som sitter i en entré

Vi behöver stärka upp och säkra vår kompetensförsörjning inom de kommunala verksamheterna. Har du någon kompetens som vi behöver? Anmäl ditt intresse för att jobba hos oss under coronaperioden

I rådande läge med coronaviruset står både företag och kommuner inför utmaningar. Många företag får mindre att göra och har därför mindre behov av arbetskraft. Kommunala verksamheter kan komma att påverkas av hög sjukfrånvaro och ökad arbetsbelastning och kommer därför att behöva mer arbetskraft.

Vi måste säkra kompetensförsörjning inom de kommunala verksamheterna. Töreboda kommun vill också göra en insats för näringslivet och för våra invånare som drabbas av permitteringar och uppsägningar. Vi måste ta hand om den kompetens som finns i samhället. Nu kan du anmäla ditt intresse att hjälpa till genom tillfällig anställning i kommunal verksamhet, under pågående coronapandemi. De flesta kompetenser kan behövas men i nuläget är det framförallt vård- och omsorgskompetens som är av intresse. Du kan vara legitimerad sjuksköterska, arbetsterapeut eller fysioterapeut. Utbildad undersköterska eller tidigare arbetat som vikarie inom vård- och omsorg.

Gå in på e-tjänsten nedan och anmäl intresse. Vi hör av oss om vi hamnar i ett läge där vi behöver just din kompetens.

E-tjänst Intresseanmälan för arbete under Coronaperiodenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Bemanningsenheten
E-post: bemanningsenheten@toreboda.se