Samlade nyheter om corona

Här kan du ta del av Töreboda kommuns nyheter kopplat till coronaviruset.

• Vaccination mot covid-19

Vaccination är det effektivaste sättet att undvika att bli allvarligt sjuk eller dö i covid-19. Genom att vaccinera dig skyddar du både dig själv och andra. Därför är det viktigt att så många som möjligt väljer att vaccinera sig.
  • Slappna inte av - ökad smittspridning i Töreboda

Nu ökar den allmänna smittspridningen i kommunen. Det förekommer smitta bland elever och personal inom skola och vård och omsorg. Närhälsan rapporterar också många fler fall av smitta.
  • Har du allmänna frågor om vaccination mot covid-19?

Västra Götalandsregionen erbjuder en telefontjänst som svarar på frågor om vaccination mot covid-19.
  • Nya allmänna nationella råd från 14 december

Från och med den 14 december gäller skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd om allas ansvar att förhindra smitta av covid-19. Samtidigt upphävs de lokala allmänna råd som gällt i Västra Götaland. De nya råden innebär att vi får fira jul o...
  • Telefonlinje om corona på flera språk

Nu finns en telefonlinje som bemannas av hälso- och sjukvårdspersonal som talar arabiska, persiska, somaliska, amarinja/tigrinja och ryska. Hit kan du ringa för att få svar på frågor om coronaviruset, på ditt eget språk.
  • Töreboda kommuns information med anledning av corona

Här kan du ta del av information, uppdelad på olika sidor, om coronaviruset. Informationen uppdateras löpande.

Mer information om corona på toreboda.se

Tillsammans med denna sida finns fler sidor, riktade till specifika målgrupper. I mobiltelefon och surfplatta når du sidorna via mobilmenyn längst upp på sidan. Via stationär och bärbar dator når du sidorna via sidmenyn.

Michael Nordin
Kommunchef
E-post: Michael Nordin

Anna-Karin Kjellberg
Informationsansvarig
E-post: Anna-Karin Kjellberg

Om du har frågor rörande kommunens verksamheter kopplat till corona och covid-19 kan du ringa vårt informationsnummer 0506-180 01 måndag-torsdag klockan 8.00-16.00 fredag klockan 8.00-15.30.