För dig som är företagare

Samlad information om vad som gäller dig som företagare under rådande situation med coronaviruset och covid-19. Via länkarna kan du kontinuerligt hålla dig uppdaterad

Länkar för information

Verksamt.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Här hittar du samlad information om tillfälliga ändringar i lagar och regler som är viktig för dig som företagare att känna till med anledning av coronaviruset och covid-19.

Möjlighet att begära anstånd med avgifter och snabbare betalning på fakturor

Företag som på grund av Coronapandemin behöver ansöka om möjlighet till anstånd gällande kommunala tillsynsavgifter, tillståndsavgifter, hyror, avgifter för allmän plats och VA-avgifter ska kontakta aktuell fakturautfärdare. Se kontaktuppgifter på fakturan.

Töreboda kommun har beslutat och uppmanar verksamheterna att skyndsamt betala sina leverantörsfakturor till de företag som själva begär att få betalt snabbt.

Mer information om corona på toreboda.se

Tillsammans med denna sida finns fler sidor, riktade till specifika målgrupper. I mobiltelefon och surfplatta når du sidorna via mobilmenyn längst upp på sidan. Via stationär och bärbar dator når du sidorna via sidmenyn.

Sidan senast uppdaterad: 2020-05-26

Lena Tilstam
Näringslivsstrateg & kommunutvecklare
E-post: Lena Tilstam

Om du har frågor rörande kommunens verksamheter kopplat till corona och covid-19 kan du ringa vårt informationsnummer 0506-180 01 måndag-torsdag klockan 8.00-16.00 fredag klockan 8.00-15.30.