Töreboda kommun Till startsidan Töreboda kommun
Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Blanketter, e-tjänster och självbetjäning

En del av kommunens blanketter och e-tjänster kan undertecknas med en e-legitimation. En e-legitimation kan jämföras med en vanlig ID-handling, till exempel ID-kort eller körkort. Med en e-legitimation kan du på ett säkert sätt skriva under en handling och skicka in den till kommunen i form av ett elektroniskt dokument.

Du som redan är kund i en internetbank kan läsa mer på din banks hemsida hur just din e-legitimation fungerar. Vad gäller en juridisk person (aktiebolag, handelsbolag eller ideell förening) så är det firmatecknarens eller ombudets e-legitimation som används.

Om du vill signera digitalt så godkänner vi endast digitala signaturer som är upprättade med hjälp av ett BankID från Handelsbanken, SEB, Swedbank, SkandiaBanken, Länsförsäkringar Bank, Danske Bank, Sparbanken Finn, Sparbanken Gripen, Ikano Bank, Nordea och Telia. Du kan läsa mer om e-legitimationer på e-legitimation.selänk till annan webbplats

Barn och utbildning

Anmälan och ändring. E-tjänst förskola och fritidshemlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Behov av barnomsorg ska anmälas minst fyra månader före behov av plats.

Skolportalen Schoolsoft för elever, lärare och föräldrar i grundskolan
Schoolsoftlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Bygga och bo

Bygglov och anmälan byggnation

E-tjänsten Mitt byggelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
I e-tjänsten Mitt bygge finns både information och handledning för hur bygglovsprocessen går till och en digital ansökan

Övriga blanketter bygga och bo

Bo

Vatten och avlopp

E-faktura för VA länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Lämna din vattenmätaravläsning,se historik för vattenförbrukning och fakturor, hämta autogiroblankett med mera
E-tjänst vatten och avlopp

Stöd och omsorg

Miljö

Avfall och återvinning

Avfallshanteringen i Töreboda kommun hör sedan den 1 januari 2016 till Avfallshanteringen Östra Skaraborg (AÖS). Blanketter gällande avfall och sopor hittar du på AÖSlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Näringsliv och jobb

Kemikaliehantering

Miljö- och hälsoskydd

Alkoholservering

Gata och hamn

Om kommunen

Sidan senast uppdaterad: 2019-07-04