DÖLJ MENY

Hälsa på lika villkor

Folkhälsomyndighetens enkätundersökning - Hälsa på lika villkor? Vartannat år genomför Folkhälsomyndigheten en enkätundersökning som riktar sig till befolkningen i åldrarna 16-84 år.

Enkäten syftar till att ta reda på hur befolkningen mår och att följa förändringar i hälsa över tid. Resultaten används därefter i planeringen av folkhälsoinsatser i länet för att främja hälsa och förebygga ohälsa. Västra Götalandsregionen (VGR) i samarbete med Göteborgs stad deltar i år med utökat urval, i år skickas enkäten till nästan 75 000 västragötalänningar. Du kan besvara enkäten antingen via pappersenkäten du får i brevlådan eller via webben.

Är du en av dem som fått enkäten?

Klicka här för mer information om hur du besvarar denlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan senast uppdaterad: 2018-03-15

Töreboda Kommun