Töreboda kommun tar steget in i ett av Sveriges främsta hållbarhetsnätverk

I ett avgörande steg mot en mer hållbar framtid deltar Töreboda kommun nu i A Sustainable Tomorrow, ett av Sveriges främsta hållbarhetsnätverk. Genom att bli en hubbarrangör för A Sustainable Tomorrow och delta i konferensen år 2024 positionerar sig kommunen som en aktiv drivkraft för en hållbar förändring med FN:s globala mål för hållbar utveckling som kompass.

Töreboda kommun har höga ambitioner med sitt arbete inom klimat- och hållbarhetsarbete. Mot bakgrund av detta så pågår ett tydligt förändringsarbete inom en rad olika områden.
I samverkan med Västra Götalandsregionen och lokalt med Töreboda ställer om (TöSo) där ett antal viktiga aktörer ingår som Svenska kyrkan, Studieförbundet Vuxenskolan, Naturbruksskolan Sötåsen, Naturskyddsföreningen Töreboda och Guldgruvan så arbetar vi tillsammans, för ett brett hållbarhetsarbete.

Töreboda kommun är väldigt glada över att numera ingå i A Sustainable Tomorrow som ger oss möjlighet att ingå i ett av Sveriges främsta hållbarhetsnätverk, samt att vi under 2024 kommer att vara hubbarrangör. Det innebär att Töreboda kommun i samverkan under 2024 kommer att kunna erbjuda en livesändning där vi får ta del av A Sustainable Tommorrow hållbarhets – och framtidskonferens som vuxit till Nordens största digiloga hållbarhetskonferens. Denna sändning kommer att äga rum 11 september 2024 här i Töreboda. En konferens som ger oss möjlighet till gränsöverskridande samarbete mellan näringsliv, akademi, skola, offentlig sektor och civilsamhället för alla som vill vara med och skapa en hållbar morgondag.

Tillsammans skapar vi en hållbar framtid!

A Sustainable Tomorrow (Youtube.com) Länk till annan webbplats.

Sidan senast uppdaterad: