Gunilla Johansson – utsedd till eldsjäl av Länsstyrelsen i Västra Götaland

Länsstyrelsen har utsett Gunilla Johansson till en av fem eldsjälar i Västra Götaland och vi är oerhört stolta över att ha en sådan inspirerande och engagerad medarbetare i vår kommun.

Gunilla Johansson som i sitt vardagliga arbete arbetar som god man inom socialtjänsten har blivit uppmärksammad för sitt arbete med "Matkassen" i Töreboda. Tillsammans med samarbetspartners som Missionskyrkan, Ica, Hembageriet i Töreboda och Polfärskt bröd, har Gunilla skapat en viktig mötesplats för de mest utsatta i samhället.

Matkassen i Töreboda är en bra förebild för samhällsengagemang och socialt ansvar. Det här fantastiska initiativet har inte bara försett behövande i vår kommun med nödvändig mat, det har också skapat meningsfulla möten och en starkare sammanhållning.

Gunilla Johansson är en sann eldsjäl, även om det inte är hennes stil att stå i rampljuset. Hennes brinnande engagemang för att hjälpa de mest utsatta i vår kommun, samtidigt som hon främjar en hållbar framtid enligt Agenda 2030-målen, är beundransvärt och inspirerande.

Vi är tacksamma för att ha Gunilla som vår medarbetare i Töreboda kommun och gratulerar henne varmt till denna välförtjänta utmärkelse. Tack för allt du gör!

Eldsjälen Gunilla Johansson - Det går alltid att arbeta tillsammans, när man har samma goda mål | Länsstyrelsen Västra Götaland (lansstyrelsen.se) Länk till annan webbplats.

Sidan senast uppdaterad: