Hållbarhet och miljö

Huvudnyheter

Logotyp turista i Töreboda

Avfall & Återvinning Skaraborg Länk till annan webbplats.

Avfallshanteringen i Töreboda sköts av Avfall & Återvinning Skaraborg (tidigare AÖS). Öppettider för Borrebodas avfallsanläggning hittar du på Avfall & Återvinning Skaraborgs webbplats under menyn Återvinningscentraler.

Logotyp turista i Töreboda

Tips och råd

Att minska uppkomsten av avfall och hushålla med våra resurser angår oss alla. Avfallsminimering är bra både för miljöns skull men också rent ekonomiskt för individen. Det finns många bra tips på hur man kan minska uppkomsten av avfall i vardagen.

Hitta snabbt

Andra nyheter

  • Töreboda kommun mot en hållbar framtid

    Töreboda kommun arbetar för att skapa en hållbar framtid. Vi vill gärna lyfta våra verksamheter som arbetar för en hållbarare framtid. Först ut är måltidsverksamheten i Töreboda kommun. Här arbetar verksamheten med hjälp av besökarna för att minsk...
  • Tips om hur du kan minska energiförbrukningen i din bostad

    Det finns risk för mycket höga elpriser i vinter. MTG-kommunernas energi- och klimatrådgivare Peter van der Tol tipsar om hur du kan minska energiförbrukningen och dina elkostnader för bostaden.
  • Töreboda mot en hållbar framtid - Agenda 2030

    Töreboda kommun som organisation har en avgörande roll och ett stort ansvar för att möta dagens och framtidens samhällsutmaningar. För att lyckas är det av stor vikt att vi integrerar alla aspekter av hållbarhet; social, miljömässig och ekonomisk,...