Nytt cykeltak i Töreboda kommun - Förbättrade förutsättningar för dig som cykelpendlar

Cykelparkering med tak. I Bakgrunden syns tågstation

Vi har goda nyheter för alla invånare i Töreboda kommun som älskar att cykla! Töreboda kommun i samverkan med Västtrafik har nyligen installerat ett nytt tak över cykelparkeringen vid Norra Skaraborgs Resecentrum i Töreboda. Detta är en del av Töreboda kommuns "Utvecklingsplan för gång- och cykelvägar", en investeringsplan som syftar till att skapa goda, säkra och trygga förutsättningar för att fler ska välja att cykla och gå.

Detta cykeltak är det första i sitt slag i vår kommun, och vi är oerhört glada över att kunna erbjuda denna förbättring för våra cyklister. Genom att skydda cyklarna från regn, snö och solens skarpa strålar gör vi cyklingen ännu bekvämare och mer attraktiv för alla som väljer att ta två hjul i stället för fyra.

Tack vare dessa nya cykeltak kan du nu tryggt parkera din cykel vid Norra Skaraborgs Resecentrum och vara säker på att den är skyddad från väder och vind. Det är en del av vårt övergripande mål att skapa en cykelvänlig kommun där cykeln blir det självklara valet för korta resor och vardagstransporter.

Men vi stannar inte här! Töreboda kommun har redan börjat planera för att installera fler tak på fler platser runt om i kommunen. Vi arbetar ständigt för att förbättra våra cykelinfrastrukturer och skapa en trygg och hållbar miljö för alla våra invånare.

Vi vill uppmana alla invånare i Töreboda kommun att dra nytta av de nya cykeltaken och välja cykeln som ett smidigt och miljövänligt transportmedel. Tillsammans kan vi minska vår klimatpåverkan och främja en hälsosam livsstil genom att cykla mer.

Tillsammans kan vi göra skillnad!

Trevlig cykeltur önskar
Töreboda kommun

Sidan senast uppdaterad: