Töreboda kommun äger nu Silon och har visioner för hotell och bostäder

Illustration av ett hotell byggt utav en gammal silobyggnad

Nyheten vi har väntat på! Töreboda kommun äger nu Silon från och med den 14 juni 2023. Vi är oerhört glada över att kunna meddela att arbetet är i full gång för att ta fram en detaljplan för detta område. Vi har flera spännande idéer om hur Silon och platsen kan utvecklas och förädlas. En av våra visioner är att möjliggöra för hotell och bostäder.

Tänk dig ett hotell som inte bara erbjuder bekväma rum, utan även en rad olika faciliteter som restaurang, skybar, konserthus, konferenslokaler och spa med en fantastisk utsikt över Göta kanal. Vi ser en fantastisk potential här! Med sitt läge, bara sex meter från Göta kanal och 90 meter från Töreboda resecentrum, samt enkel tillgång till storstäder som Stockholm och Göteborg, är Silon en attraktiv plats för alla som är intresserade av hotellverksamhet. Dessutom med endast 13 minuters bilresa till platsen där AB Volvos nya battericellsfabrik etableras.

Vi är övertygade om att detta kommer att locka många entreprenörer och investerare att vara med oss från allra första början. Tillsammans kan vi skapa tillväxt, trygghet och nya möjligheter för Töreboda kommun. Vi fortsätter att arbeta hårt för att genomföra de nödvändiga undersökningarna för att göra vår vision till verklighet.

Följ med oss på denna spännande resa och håll dig uppdaterad om framstegen med Silon! Tillsammans kan vi göra Töreboda till en blomstrande destination.

Tillväxt - Trygghet - Tillsammans

Sidan senast uppdaterad: