UngDrive Academy -Starta eget företag i sommar!

Nu har ansökningsperioden till UngDrive Academy 2023 startat, Sveriges största och mest populära entreprenörskapsutbildning på sommarlovet.

Töreboda kommun i samarbete med UngDrive ger ungdomar som går årskurs 9, första eller andra året på gymnasiet chans att driva sitt eget företag under sommarlovet. Starta vad som helst, solo eller ihop med andra, få 1 500 kronor i startkapital var plus det ni tjänar och bli backad av unga företagare hela vägen.

Det här är det optimala sättet att få fler unga att intressera sig för företagande och entreprenörskap, och samtidigt göra något meningsfullt under sommarlovet. Närmre 91% av deltagarna i fjol angav att de fått ett ökat intresse att starta företag och ännu fler rekommenderar projektet till andra.

Starta eget i sommar – med hjälp av riktiga entreprenörer!

Under ledning av unga erfarna coacher från näringslivet får man som deltagare hjälp att driva och tjäna pengar på ett eget företag under sommarlovet.

Så går det till

UngDrive Academy startar i början av sommarlovet med en fem dagar lång kick-off. Veckan innehåller inspirerande föreläsningar, workshops, säljträning, personlig coachning och givetvis intensivt arbete med att utveckla sin företagsidé. Därefter får de unga företagarna support hela sommaren via fysiska träffar, telefon, e-post och andra digitala kanaler och man träffas också i juli för en nationell säljdag. I början av augusti samlas deltagarna åter för mer inspiration och erfarenhetsutbyte, samt diplomering och prisutdelning till de företag som lyckats lite extra bra under sommaren.

UngDrive

Är en non-profitorganisation med sitt säte i Gnosjö som årligen utbildar tusentals ungdomar inom företagande, entreprenörskap och att göra verklighet av sina drömmar.

www.ungdrive.se/academy Länk till annan webbplats.

Sidan senast uppdaterad: