Upptäck Töreboda kommuns nya SMS-tjänst - Håll dig informerad vid driftsstörningar!

Två händer håller i en mobiltelefon

I vår strävan att erbjuda ännu bättre service till våra invånare är vi stolta att presentera Töreboda kommuns senaste nyhet - vår helt nya SMS-tjänst för driftsstörningar och samhällsviktig information. Genom att anmäla dig till denna tjänst kommer du att få SMS eller e-postmeddelanden vid akuta eller planerade driftstörningar som påverkar dig och ditt boende till exempel vid trafik- och vattenavstängningar, kokningsrekommendationer, vattenläckor och andra viktiga händelser i kommunen.

Vi kan nu meddela att vi upphandlat en SMS-tjänst för driftstörningar i kommunen något som har varit mycket efterfrågat av våra invånare. "Det känns det väldigt positivt att vi nu kan erbjuda SMS för att nå ut vid mer akuta händelser”, säger Dennis Dahl, enhetschef på vatten-och avloppsavdelningen. 

När används SMS?

Vi skickar ut SMS vid: 

  • Bevattningsförbud 
  • Kokningsrekommendation 
  • Sopning
  • Trafikomledning 
  • Trafik- och vattenavstängningar 
  • Vattenläckor 
  • Väg- och VA-arbeten

Så fungerar SMS-tjänsten 

Ditt mobiltelefonnummer hämtas från din teleoperatörs databas. Alla som är över 16 år och har ett mobiltelefonnummer registrerat på en adress i Töreboda kommun får automatiskt SMS vid driftstörningar och akuta händelser. 

Har du inte ett registrerat mobiltelefonnummer behöver du anmäla dig till SMS-tjänsten 

Det handlar till exempel om personer som har dolt eller hemligt nummer, ett oregistrerat kontantkort eller ett företagsabonnemang. Du kan även registrera ditt telefonnummer om du vill ha meddelanden som rör en nära anhörig eller ditt semesterboende. Tjänsten finns för alla tre MTG-kommunerna, Mariestad, Töreboda och Gullspång.

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att vara uppdaterad och förberedd på vad som händer i Töreboda kommun. Därför uppmanar vi dig att läsa mer och registrera ditt mobiltelefonnummer i vår nya SMS-tjänst.

Tillväxt - Trygghet - Tillsammans

SMS vid driftstörning - Töreboda kommun (toreboda.se) Länk till annan webbplats.

Kontakt: 

VA
E-post: Dennis Dahl 

Gata
E-post: Sara Klint 

Sidan senast uppdaterad: