Moholm - upptäck den perfekta balansen mellan tätort och natur!

Översiktsbild över lediga tomter i Moholm

Letar du efter en plats att kalla hem där du kan njuta av det bästa av två världar? Välkommen till Moholm! Med sitt strategiska läge, endast en kort bilresa från Skövde, Töreboda, Mariestad och Tibro, erbjuder vår ort den perfekta kombinationen av avskildhet och bekvämlighet. Här finner du harmoni, närhet till naturen och bra pendlingsmöjligheter. Moholm är mer än bara en plats att bo på - det är en plats att trivas på!

Upptäck vår närhet

Moholm är den idealiska platsen för dig som önskar att ha nära till både Töreboda, Skövde, Mariestad och Tibro. Med endast 15 minuters bilfärd till AB Volvos kommande battericellsfabriken i Mariestad är vårt samhälle centralt beläget i Västra Götaland. Här får du möjligheten att leva i en idyllisk miljö samtidigt som du har oändliga möjligheter till spännande arbetsmöjligheter och en aktiv livsstil inom bekvämt räckhåll.

En plats att kalla hem

När du kliver in i Moholm möts du av en atmosfär av värme och gemenskap. Här är grannar mer än bara grannar, de är vänner och familj. Det finns en genuin värme i luften som genomsyrar samhället och skapar en stark sammanhållning. Med ett utbud av service och bekvämligheter, inklusive skolor, förskolor, affärer och fritidsaktiviteter, finns allt du behöver för att skapa en balanserad och trygg tillvaro för dig och din familj. Moholm är en del av Töreboda kommun vars värdeord är - tillväxt, trygghet och tillsammans. Här kan du vara med och forma vår gemensamma framtid.

Välkommen till Moholm!

Oavsett om du är ute efter naturskön omgivning, närhet till arbetsmöjligheter eller ett starkt föreningsliv, så finns allt detta och mer här. Låt Moholm bli ditt nya hem och upplev den positiva atmosfären vår ort har att erbjuda.

15 kilometer söder om Töreboda tätort ligger Moholm, ett samhälle med drygt 600 invånare som är en del av Töreboda kommun. Oavsett var du bor i Moholm med omnejd så har du nära till naturen, Göta kanal och ån Tidan. I centrum finns förskola, skola, och en mindre livsmedelsbutik, pizzeria och ett belyst motionsspår. Föreningslivet är starkt och anordnar ett antal olika aktiviteter för att stärka gemenskap och välmående. I Moholm finns även en härlig fotbollsplan, Mogårdsvallen, som är hemmaplan för Moholms SK som i dag har 150 medlemmar och är en viktig barn- och ungdomsverksamhet. Att leva i Moholm betyder ofta prisvärt boende och en möjlighet att ha stort utrymme omkring sig. Men framför allt fördelar såsom närheten till naturen, till egen trädgård, motionsspår, kanotleder och vandringsstråk.

Bygg ditt drömhem i Moholm - Utforska våra lediga tomter idag! Länk och kontaktinformation hittar du under relaterad information.

Sidan senast uppdaterad:

Relaterad information

Kontakt
Lediga småhustomter

Angelica Mogren
Fastighetsmäklare
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Telefon: 0727-00 24 25
E-post: Angelica Mogren

Kontakt
Ledig företagsmark

Dan Harryzon
Plan- och exploateringschef
Telefon: 0506-180 88
E-post: Dan Harryzon

Johan Storm
Näringslivsstrateg
Telefon: 0506-182 77
E-post: Johan Storm

Ansvarig nämnd

Kommunstyrelsen

Länkar

Tomter Töreboda kommun Länk till annan webbplats.