Töreboda kommun Till startsidan Töreboda kommun
Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Bygga och bo

Huvudnyheter

Logotyp turista i Töreboda

Sök bygglov via e-tjänsten Mittbyggelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Nu kan du på ett bekvämt och säkert sätt söka bygglov., göra anmälan på e-tjänsten Mittbygge. På Mittbygge kan du även läsa mer om vad du får göra eller inte göra samt få information om bygglovsprocessen.

Logotyp turista i Töreboda

Översiktsplan Töreboda 2030

Arbetet med en ny översiktsplan, Töreboda 2030 - en framtidsbild har påbörjats under 2014.Översiktsplaner handlar om frågor som var vi ska bygga, var nya vägar ska dras fram, var och hur vi ska skydda och utveckla intressanta områden, var vi behöver reservområden för framtiden och hur stads- och landsbygden på lång sikt ska utvecklas

Hitta snabbt

Andra nyheter

  • Nytt vattenskyddsområde

    Den 17 juni 2019 beslutade Töreboda kommun att inrätta det nya vattenskyddsområdet med tillhörande skyddsföreskrifter för Haboskogen och Slätte grundvattentäkter.
  • Länsstyrelsen varnar för vattenbrist - så kan vi spara på vattnet

    Grundvattennivån i kommunen är låg, precis som i resten av Sverige. Därför uppmanar nu Länsstyrelsen Västra Götaland alla att tänka på sin vattenförbrukning och spara på vårt vatten.
  • E-tjänst för bygglov

    Nu är det bekvämare och säkrare att för dig som bor i Mariestad, Töreboda och Gullspångs kommuner att ansöka om och följa ditt bygglov. I e-tjänsten Mittbygge finns både information och handledning för hur bygglovsprocessen går till och en digital...