”Du behövs som vuxen” med Petter Iwarsson

Porträtt på en man i svarta glasögon mot en blåsvart bakgrund.

Varmt välkommen till föreläsning ”Du behövs som vuxen” med Petter Iwarsson i Gjutaren torsdagen den 30 mars klockan 18.00 till cirka 20.15. Föreläsningen är gratis och arrangeras av Folkhälsorådet. Ingen föranmälan krävs. Var i god tid för att säkra din plats. Den här föreläsningen vänder sig till dig som är förälder, personal eller annan viktig vuxen i närheten av barn och unga.

Alla kan vara med och bidra till utveckling. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Ofta är det detta något som barn själva ser som en viktig pusselbit för förändring och utveckling. Föreläsningen tar sin utgångspunkt i boken Du behövs som vuxen och vill bidra med konkret kunskap, mod och hopp.

Petter Iwarsson är en inspirerande talare och en uppskattad föreläsare som har förmågan att engagera och motivera sin publik. Han har fått mycket positiv feedback från deltagare på hans tidigare föreläsningar och seminarier, som ofta beskrivs som både tankeväckande och praktiska.

Om Petter Iwarsson

Petter Iwarsson är legitimerad psykoterapeut och socialpedagog med vidareutbildning inom handledning och familjebehandling. Efter många år som sakkunnig på Bris arbetar Petter nu med psykoterapi, föreläsning, handledning och utbildning i egen regi samt som skolkurator. Petter är författare till böckerna Samtal med barn och ungdomar, Samtal i skolan – en möjlighet till utveckling och Du behövs som vuxen.

Tid och plats

  • Gjutaren i Töreboda
  • Torsdagen den 30 mars klockan 18.00 till cirka 20.15

Boka in den 30 mars i din kalender redan nu.

Varmt välkomna önskar Töreboda kommun och Folkhälsorådet!

Sidan senast uppdaterad: