Töreboda kommun Till startsidan Töreboda kommun
Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Uppskattad förskolekonferens på Guldgruvan

En bild som visar stora salen på Gjutaren och deltagare på Guldgruvans förskolekonferens.

Under två dagar i slutet av januari höll Guldgruvan på Gjutaren i Töreboda konferens för förskolepedagoger. Detta var första gången konferensen hölls och det är dags igen 2021.

Tanken från början var att vi skulle ha konferens torsdag 30/1 men de 150 platserna sålde slut på fyra dagar efter vi släppt biljetterna så vi beslutade oss för att köra samma program och 150 nya platser även på fredagen. Även dessa sålde snabbt slut. Det var besökare utspritt från Sverige, 52 platser Helsingborg, 13 Öland, Emmaboda, Eskilstuna, Uppsala, Bollebygd för att nämna några, flera förskolor valde att lägga sina studiedagar här. Helt galet kul! - instämmer Eleonore och Susanne som förestår Guldgruvan,

Vi hade bokat in tre populära föreläsare vi känner sedan tidigare som föreläser mot förskolan. Programmet bestod av 4 föreläsningar: Föreläsning om Guldgruvans verksamhet, Estetik som sinnesförnimmelse, Digitalitetens Punctum och Långsamhetens pedagogik. I pauserna hade besökarna möjlighet att inspireras av och testa på Guldgruvans olika lärmiljöer och besöka en "minimässdel" där Sagitta, Hands-on Science, Mediapoolen och Tempus ställde ut. Dagens fantastiska förtäring och service stod Kanalskolans restaurang- och bageriutbildning för. Det var två fantastiska dagar där alla var jättenöjda, vi fick väldigt mycket positiv respons både från besökare, föreläsare och utställare så 2021 kör vi igen!!

Guldgruvanöppnas i nytt fönster 

Sidan senast uppdaterad: 2020-02-05