25 år i Töreboda kommun

Övre raden från vänster Sven-Olof Rosin, Fredrik Lindström, Nils-Evert Kjellén, Berit Björk, Anna Möller, Susanne Svensson, Linda Sigfridsson Pettersson, Jeanette Henningsson och Eva Ingemarsson. Mellersta raden från vänster Catharina Kjellberg, Helena Lundell, Marie Cardesjö, Anna-Karin Arnham, Åsa Gyllensten, Ulrika Jakobsson, Susann Hessle, Monika Olsson och Kristina Arvidsson. Nedre raden från vänster Anette Landenmark-Karlsson, Lena Thorstensson, Britt Viktorsson, Annette Eriksson, Jenny Henningsson, Christina Hallborg, Therese Larsson och Marie Mann

Den 23 november uppmärksammande kommunledningen de personer som varit anställda i kommunen i 25 år med middag och gåva. Under kvällen höll kommunchef Michael Nordin och kommunalråd Bengt Sjöberg tal och det serverades en trerätters middag tillagad av KRUBB.

Inbjudna denna kväll var de personer som 2020 och 2021 varit anställda i 25 år. Med anledning av pandemin flyttades förra årets uppvaktning fram och slogs ihop med årets.


Jag tycker att ni ska sträcka på er lite extra efter de här 25 åren, för det är ni som utgör välfärdens kärna. Det är ni som med er erfarenhet och kompetens gör så att vi har en bra utbildning för våra barn och en god vård och omsorg under dygnets alla timmar, säger kommunalråd Bengt Sjöberg.

Jag vill tacka er för den fantastiska lojalitet ni visat Töreboda kommun och alla insatser ni gjort för oss under dessa 25 år. Det är lite unikt med så långa arbetstider och framförallt om man ser på dagens arbetsmarknad och jag hoppas ni kan hjälpa till att få fler av era kollegor att stanna lika länge, fyller kommunchef Michael Nordin i.

Sidan senast uppdaterad: