Michael Nordin ny kommunchef

Bild kommunchef Michael Nordin

Från 1 maj är Michael Nordin ny kommunchef i Töreboda kommun. Närmast kommer han från uppdraget som teknisk chef i MTG-kommunerna. Michael är förväntansfull och ser fram emot att börja sitt uppdrag i Töreboda kommun.

Jag började i MTG-kommunerna 2014 och hade innan dess ingen som helst erfarenhet från kommunal verksamhet. Nu med i alla fall sju års tillbakablick kan jag säga att det är något jag trivs väldigt bra med och jag gillar verkligen att få möjligheten att vara med och påverka det sätt vi ger service till våra medborgare.

De senaste drygt fyra åren har jag varit teknisk chef för MTG-kommunerna och har i den rollen arbetat nära både politiken och kommunchefen i Töreboda vilket gör att jag har viss inblick i de utmaningar och möjligheter som finns och väntar mig. Jag måste erkänna att jag är rätt så pirrig i magen över det uppdrag jag har fått men ser väldigt mycket fram emot den spännande resa jag ska ge mig ut på tillsammans med alla er.

Töreboda kommuns värdeord, Tillväxt, Trygghet och Tillsammans känner jag passar in på mig väldigt bra och något som jag kan stå för. ”Töreboda-andan” ska vi värna om och det är den som ger oss förutsättningar att lyckas i arbetet att få kommunen och samhället att utvecklas på det sätt som vi önskar.


Michael Nordin
Kommunchef Töreboda kommun

Sidan senast uppdaterad: