Töreboda kommun Till startsidan Töreboda kommun
Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

DÖLJ MENY

Genvägar

SCB:s Medborgarundersökning

Töreboda kommun vill ha ditt svar i SCB:s medborgarundersökning 2018. Är du en av 800 utvalda medborgare i åldrarna 18-84 år i Töreboda kommun? För Töreboda kommun är det viktigt att få ett högt deltagande i medborgarundersökningen.

Är du en av de slumpmässigt utvalda medborgarna har du fått ett brev med posten. För att få in synpunkter och möjlighet till förbättringar i kommunen hoppas vi på att de utvalda medborgarna tar sig tiden och svara på frågorna så att vi tillsammans kan skapa Töreboda.

I brevet som kommit i din brevlåda finns en länk till enkäten, så det går att svara direkt via nätet eller genom att skicka in pappersvarianten av enkäten.

Medborgarundersökning

SCB:s medborgarundersökning är en attitydundersökning som mäter hur kommuninvånare ser på sin kommun. Med hjälp av undersökningen tar kommunen reda på vad invånarna är nöjda med och var de skulle vilja se förbättringar.

Undersökningen har tre delar:

  • Kommunen som en plats att bo och leva på
  • Kommunens olika verksamheter
  • Invånarnas inflytande på kommunala beslut

De 800 slumpmässigt utvalda medborgarna i åldrarna 18-84 år kan svara på undersökningen från 7 september till 31 oktober (via enkät som skickas med post) och fram till 5 november (via webbenkäten).

För Töreboda kommun är det viktigt med ett högt deltagande i undersökningen, ta chansen och var med och påverka för Töreboda!

Länk till information om undersökningen
https://www.scb.se/medborgarundersokningen/länk till annan webbplats

 

Sidan senast uppdaterad: 2018-09-20

Kontakta oss

Adress

Töreboda Kommun
Drottninggatan 4
Box 83
545 22 Töreboda

Telefon

0506-180 00

Samarbetskommunerna

Mariestad kommuns
Gullspång kommuns