Till startsidan för  kommun
Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

DÖLJ MENY

Genvägar

Törebodafestivalen 

Till sommaren är det åter dags för festival i Töreboda. 5-6-7 juli äger Törebodafestivalen rum på torget i Töreboda. En festival för hela familjen. Nu kan festivalgeneralen Per Ottosson meddela att Pet Shop Boys kommer till Töreboda.

Törebodafestivalen

Törebodafestivalen arrangeras vart tredje år och engagerar hela bygden. Den bygger helt på ideella insatser och det ekonomiska överskottet går tillbaka till de föreningar som hjälpt till före, under och efter festivalen. Festivalen bygger också på sponsring från det lokala näringslivet.

Ett blandat program för alla åldrar gör att det finns något för alla och det är en av anledningarna till att Törebodafestivalen är en av Sveriges bästa familjefester.

Artister

Hittills klara artister är Pet Shop Boys, Lars Winnerbäck, Icona Pop, Mustasch, Darin, ROLANDZ, Samir & Viktor, Sweet, Asta Kask, E-Type, Eva Eastwood, Lillasyster, LBSB, Rydell & Quick, Tjuvjakt, Hits of the 60`s, Zillah & Totte, Snowstorm, Sigrid Berntson.

Här finns spelschema.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Biljetter
Biljetter kan köpas via Törebodafestivalens hemsida och hos ICA Supermarket Töreboda & ICA Kvantum Oxen Mariestad samt hos Next Skövde.

Mer information på Törebodafestivalens hemsida.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Följ gärna Törebodafestivalen på Facebook och Instagram.

Varmt välkommen till Töreboda i sommar!

Sidan senast uppdaterad: 2018-06-13

Kontakta oss

Adress

Töreboda Kommun
Drottninggatan 4
Box 83
545 22 Töreboda

Telefon

0506-180 00

Samarbetskommunerna
Mariestad kommuns
Gullspång kommuns