Töreboda kommun Till startsidan Töreboda kommun
Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Håll Sverige Rent år 2017

Var med och håll Töreboda kommun rent i vår! Varje vår deltar Töreboda i Håll Sverige Rents aktion mot nedskräpning. Runt om i landet plockar förskolor, skolor, föreningar, företag och privatpersoner skräp - både för att göra sin närmiljö lite finare och för att visa att nedskräpning inte är okej. 2016 deltog 767 782 hjältar runt om i landet!

Från 15 februari är anmälningen öppen till Vi Håller Sverige Rent! Anmäl er verksamhet på www.hsr.se/vihallerrentlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Alla anmälda deltagare får kostnadsfritt Håll Sverige Rent skräpplockarmaterial bestående av sopsäckar, soppåsar och klistermärken. I Töreboda kommun kommer vi distribuera materialet vecka 16. Deltagare får material genom att det hämtas i Villan på Kyrkogatan 26 i Töreboda (hos Lisbeth Hallberg).

Efter att du plockat skräp ”tar ni själva hand om det skräp ni samlat in. Sortera och återvinn gärna förpackningar av papper, glas, metall och plast och åk eventuellt till Återvinningscentralen om möjlighet finns". Kanske er vaktmästare kan vara behjälplig att ta hand om skräpet?

Vi Håller Rent är också ett bra tillfälle att lära sig mer om nedskräpning, återvinning och konsumtion.

OBS! Sista anmälningsdag för er verksamhet i Töreboda kommun är den 26 mars 2017.

Vid frågor om Vi Håller Rent, kontakta Marianne Gerdin, tel 0506-18121

Sidan senast uppdaterad: 2017-02-17