Plusbox

Här finns plusbox för kopiering. Följ instruktionen.

Gör så här

Stå på plusboxen (tre horisontella streck) under "Innehåll" till vänster på sidan så den är blåmarkerad. Högerklicka och välj "Kopiera".

Gå till sidan du vill lägga in plusboxen på. Stå på "Mittenspalt" under "Innehåll" till vänster på sidan så den är blåmarkerad.Högerklicka och välj "Klistra in".

Ändra rubrik

Ställ dig på plusboxen under "Innehåll" (tre horisontella streck) igen så den är blåmarkerad. Högerklicka och välj "Egenskaper" - "Verktygsfält". Skriv in rubriken du vill ha för plusboxen under "Egen rubrik". Rubriknivån på plusboxens rubrik är per automatik H3. Om din plusbox ska läggas direkt under H1 (underrubrik till sidrubriken), utan en H2 mellan, måste plusboxens rubriknivå ändras till H2. Klicka sedan Okej.

Ändra textinnehåll

Ståll dig i textboxen i plusboxen (under rubriken), på sidan (ej under "Innehåll"). Radera exempeltexten och lägg in den text du vill ha. Det gör du i samma steg som du ändrar rubrik på plusboxen. mariestad.se har inte H4, så om din plusbox har H3 som rubriknivå (se information under "Ändra rubrik") måste underrubriker i plusboxen formateras med fet brödtext för att få en visuell rubrik.

Brödtext i plusbox

Sidan senast uppdaterad:

Relaterad information

Kontakt

Johan Ersson
Webbansvarig kommunikatör
Telefon: 0501-75 58 63
E-post: Johan Ersson